Coutry Search
 
 
Ecoturismo y Actividades Nº 346 (Natura&Ocells Turismo Ornitológico-Birdwatching) Printer Version
Natura&Ocells Turismo Ornitológico-Birdwatching

Empresa de turisme ornitològic-birding en Lleida
Prices:  Consultar web
Type of Accommodation: Ecoturismo y Actividades
Sleeps: Turismo Ornitológico/Birdwatching
Rooms: Avistamiento de Aves
Rent:  Persones (PAX)
Address: 
                  Lleida
                 (Lleida) Espanya
Tel. Number(s): 600539995  934340566
Fax:  931853581
 
Visit Website e-mail Contact
  Description
Natura&Ocells, es una empresa especialitzada en birding-turisme ornitològic. Oferim diferents recorreguts per Catalunya i zones properes. Els recorreguts ornitològics, estàn disenyats de manera que en el mínim recorregut podem observar la màxima diversitat d’ocells. Molts dels ocells que trobem, són espècies úniques, molt difícils de veure, algunes de gran vistositat.
Serveis: Guiatge ornitològic-birding, portem als nostres clients, a les millors zones on observar la màxima diversitat d’aus i les espècies més interessants i difícils d’observar.
  Facilities
Estem especialitzats en ocells de Catalunya i altres destinacions properes. La seu de la nostra empresa es troba a Barcelona, és per això coneixem molt bé on són els millors punts per veure ocells.
Catalunya presenta unes 232 espècies nidificants, la regió d’Europa de superfície comparable amb una major diversitat d’espècies, gràcies al fet que en una superfície relativament petita, acull tots els hàbitats del Paleàrtic o equivalents. Aiguamolls, Alta muntanya, Muntanya mediterrània, costes i estepes.
Presentem tot un seguit d’itineraris, poden ser combinats segons preferències i podem adaptar-nos a noves propostes. Els itineraris triats, permeten veure el màxim nombre d’espècies en una zona concreta. Pot ser, un visitant tingui gran interès en observar una determinada espècie, podem adaptar l’itinerari a maximitzar els esforços en l’espècie d’interès. Estem oberts a famílies amb nens de totes les edats, per la qual cosa podem adaptar els itineraris i fer una sortida d’iniciació i sensibilització a l’observació als ocells.
Pot veure a la nostra web www.naturaocells.com, les especies de cada itinerari. A la pàgina principal de la versió en català de la web, pot imprimir els pdf amb els nostres itineraris.
Itineraris Comarques de Lleida:
• Estepes de Lleida (hàbitats estepàrics) (Prop de la ciutat de Lleida).
• Zona pirenaica de Lleida (muntanyes escarpades) (Pirineu Català).
• Zona pirenaica del Cadí (alta muntanya) (Pirineu Català).
  How to get there?

BirdWatching
« Back
 
 
Home Owners Registration Owners Rates Tourist Information Who We Are Aviso Legal

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

2017 TurismoRural Internet S.L.
info@ecoturismo.com