Cerca segons el país
 
 
Localitat número 6373 (El Pont de Vilomara i Rocafort) Versió per imprimir
Informació turística de El Pont de Vilomara i Rocafort (Barcelona.-Catalunya.-Espanya)
El Pont de Vilomara i Rocafort és un municipi situat al sud-est de Manresa, a l'esquerra del Llobregat. L'actual nucli del Pont de Vilomara va néixer al costat del pont medieval, gòtic, que es va construir en el camí ral de Manresa a Barcelona. A prop s'hi van bastir diverses fàbriques tèxtils que van fer engrandir la població, malgrat les crisis freqüents d'aquest ram. De fa poc, la indústria local s'ha vist ampliada amb uns notables centres de recuperació i reciclatge de piles i aparells domèstics. Rocafort, el nucli inicial del municipi, està situat a set quilòmetres del Pont de Vilomara, dalt d'un serrat amb bones vistes. Moltes cases del poble han estat condicionades per a estades de vacances i caps de setmana.
Molt recentment, s'ha agregat al municipi del Pont de Vilomara la partida del Marquet, fins ara pertanyent a Mura, que comprèn una urbanització i l'antiga església pre-romànica del Marquet o Santa Maria de Matadars, considerada un dels edificis més antics del Bages.
Santa Maria de Matadars o del Marquet (el Pont de Vilomara i Rocafort): Molt accessible, és una església de capçalera preromànica i de clara influència mossàrab, notable entreles esglésies preromàniques de Catalunya.

Si desitja visitar els allotjaments de la localitat Prem-hi aquí
Santa Maria de Matadars o del Marquet
« Tornar enrere
 
 
Inici Alta propietaris Tarifes propietaris Informació turística Qui som? Aviso Legal

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

2017 TurismoRural Internet S.L.
info@ecoturismo.com