Ecoturismo y Actividades

Natura&Ocells Turismo Ornitológico-Birdwatching

Turisme ornitològic-birding en Tarragona

Galeria d'imatges

No Disponible
Tipus d’establiment:
Ecoturismo y Actividades
Preu:
Consultar web
Habitacions:
Avistamiento de Aves
Places:
Turismo Ornitológico/Birdwatching
Tipus de lloguer:
Persones (PAX)
Telèfon(s):
Fax:
931853581

Visita la seva Web

Contacta per correu electrònic


Direcció:
(Tarragona) Espanya

Descripció

Natura&Ocells, es una empresa especialitzada en birding-turisme ornitològic. Oferim diferents recorreguts per Catalunya i zones properes. Els recorreguts ornitològics, estàn disenyats de manera que en el mínim recorregut podem observar la màxima diversitat d’ocells. Molts dels ocells que trobem, són espècies úniques, molt difícils de veure, algunes de gran vistositat.
Serveis: Guiatge ornitològic-birding, portem als nostres clients, a les millors zones on observar la màxima diversitat d’aus i les espècies més interessants i difícils d’observar.

Serveis

Estem especialitzats en ocells de Catalunya i altres destinacions properes. La seu de la nostra empresa es troba a Barcelona, és per això coneixem molt bé on són els millors punts per veure ocells.
Catalunya presenta unes 232 espècies nidificants, la regió d’Europa de superfície comparable amb una major diversitat d’espècies, gràcies al fet que en una superfície relativament petita, acull tots els hàbitats del Paleàrtic o equivalents. Aiguamolls, Alta muntanya, Muntanya mediterrània, costes i estepes.
Presentem tot un seguit d’itineraris, poden ser combinats segons preferències i podem adaptar-nos a noves propostes. Els itineraris triats, permeten veure el màxim nombre d’espècies en una zona concreta. Pot ser, un visitant tingui gran interès en observar una determinada espècie, podem adaptar l’itinerari a maximitzar els esforços en l’espècie d’interès. Estem oberts a famílies amb nens de totes les edats, per la qual cosa podem adaptar els itineraris i fer una sortida d’iniciació i sensibilització a l’observació als ocells.
Pot veure a la nostra web www.naturaocells.com, les especies de cada itinerari. A la pàgina principal de la versió en català de la web, pot imprimir els pdf amb els nostres itineraris.
Itineraris Comarques Tarragona:
• Delta del Ebro (maresmes) (Sud de Catalunya).
• Ports (muntanya mediterrània) (Sud de Catalunya).

Com arribar-hi